Pinnen aan de deur voor ondernemers met een bezorgdienst

Voor ondernemers die hun artikelen aan de deur bezorgen en daar dus ook de betaling ontvangen is het tegenwoordig mogelijk om te pinnen. Ideaal omdat je dan niet meer met veel contant geld over straat hoeft, wat het een stuk veiliger maakt natuurlijk.

Daarnaast hebben steeds minder mensen contant geld in huis. Je biedt dus een extra service waardoor potentiƫle klanten eerder voor jou kiezen als voor de concurrent waarbij ze niet kunnen pinnen aan de deur.

Pinnen aan de deur

mobiel pinnenPinnen aan de deur kun je eenvoudig toevoegen aan je onderneming door een mobiel pinapparaat aan te schaffen of te huren. Afhankelijk van hoe vaak je er gebruik van maakt is aanschaffen meestal voordeliger dan huren. Het voordeel van huren is natuurlijk wel dat je initiƫle kosten een stuk lager zijn. Een mobiel pinapparaat maakt gebruik van wifi of wanneer je buiten bent van het mobiel 4G netwerk. Vandaar dat dit ideaal is wanneer je een bezorgdienst hebt. Een vast model zoals Desk5000 is meer geschikt voor wanneer je een winkel hebt.

Kies voor het juiste pakket

Let er bij de aanschaf van een mobiel pinapparaat op welk abonnement of pakket je kiest. Je betaalt namelijk altijd een bedrag per transactie. Hoe meer transacties hoe lager het bedrag dat je per transactie betaalt. Het is dus zeker verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en zo voor jou de juiste keuze te maken.

Ga je dus een bezorgdienst opstarten of heb je misschien al een bezorgdienst? Dan kun je niet meer zonder een mobiel pinapparaat waarmee je al je klanten het gemak geeft van pinnen aan de deur. En het is niet alleen voor je klanten gemakkelijk, maar dus ook voor jezelf!